onsdag 19. mai 2010

Rødvinssaus

Rødvinssaus laget fra bunnen er skikkelig nam. I heimen vår mangler vi som regel både tid og ingredienser. Derfor jukser vi med posesaus. MEN ikke uten å forbedre den en smule. Varianten under lagde jeg med stort hell forleden dag.

1 pose rødvinssaus lages etter oppskriften på baksiden av pakken (normalt er det bare å tilsette vann).

I det sausen har kokt opp, tilsett:
4 rødvinsterninger
1 ts mexicansk chilikrydder
1/2- 1 ss soyasaus
1/2- 1 ss worcestershiresaus
2 ss oksefond (fantastisk å bruke hjemmelaget, men jeg bruker butikk-kjøpt)
1 urteterning med basilikum og timian
3 ss hvitløksmør (f.eks Nesjar som er en favoritt her i heimen)
3-4 ss setersmør
nykvernet pepper

Voila, en herlig rødvinssaus pakket med smak :)

Velbekomme

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar